Admin bejelentkezés

Váratlan ölelés

Cím: Váratlan ölelés

Kiadás éve: 2011

Kiadó: Szent Gellért Kiadó és Nyomda

Nyelv:

ISBN: 978 963 696 481 8

Az életben rengeteg apró csoda vesz bennünket körül. Ezekből merítettem ötletet és írtam meg novelláimat. Sokszor egy barát, egy társ, vagy akár Isten váratlanul ölel bennünket át.
Mindegyik novellára ez jellemző, így kapta ezt a címet a könyvem. A novellák tartalmaznak beszélő madarakat, áldozatokat akik mégis bűnösnek vallják magukat, matekzseni kisfiút, testvéri rivalizálást, siket-néma kisfiút és még rengeteg más szereplőt is, akik együttesen segítenek abban, hogy amikor kell oda nyújtsuk kezünket a másiknak, amikor a "sárban" van. Tény, lehet, hogy egy nagyot ránt és minket is belehúz, szerintem ettől félünk mindannyian. Ám hit nélkül nem megy az élet, ezért legyen hitünk a másikban, mert ha ő ezt megérzi akkor majd ő is kinyújtja kezét egy rászorulónak.
Ne feledjük, az összes ember kerül ilyen helyzetbe, ezért mikor a "sárban" vagyunk, úgy ne várjunk egy kezet, hogy mi azelőtt sosem nyújtottunk volna másnak. A címe a könyvnek, "Váratlan Ölelés" nekem is váratlanul jutott az eszembe, mert általában nem megy nekem a cím adás. Kamasz kortól felfelé mindenkinek ajánlom!

Ismert eladóhelyek
Ég-Ígérő Keresztény Könyvesbolt Link
Szent Gellért Kiadó és Nyomda Link